Gå direkt till Nyheten (Märkvärdiga kvinnor – presenteras på biblioteket)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 21 juni 2018
  1. Dagens namn:
  2. Alf och Alvar
  3. I morgon:
  4. Paulina och Paula

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Märkvärdiga kvinnor – presenteras på biblioteket

Publicerad torsdag, 20 april 2017, 19:55 av Redaktionen

kvinnokartaProgrammet på biblioteksscenen kommande onsdag handlar om märkvärdiga kvinnor i Lidköping. Och sådan finns det gott om, och det har synliggjorts tidigare bl a av Vänermuseet och en speciell karta.

På onsdag kommer Marie-Louise Hallgren och Kerstin Åkare till biblioteket och berättar om kvinnoöden,  ”Märkvärdiga kvinnor i Lidköping” med utgångspunkt från kvinnokartan som de producerat. Medverkar gör också en ung sångerska vid namn Alma Aronsson med egenhändigt komponerade visor om Lidköping.

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet