Gå direkt till Nyheten (Gunhild Carling till Lidköping)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Tisdag 27 juni 2017
  1. Dagens namn:
  2. Selma och Fingal
  3. I morgon:
  4. Leo

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

De senaste kommentarerna

Se fler kommentarer

Mötesplatsen i dag

TISDAG 27 JUNI

SeniorCenter,  Målaregatan 22, tele. 771288
14:00-16:00 Happy Hours! Fika till halva priset i vårt café.

Invigning av bro
18: Ullersundsbron invigs med bandklippning och mingel

Natur- och kulturpromenad
18: Naturum – Hvita Hjorten. Promenad med författaren och örtexperten Lisen Sundgren. 100:- Inkl måltid, Anm senast 26/6 till 0733-838362

Bio och livesändningar som visas på Folkets Hus (föreställningar på Röda Kvarn anges särskilt):
18.00 Transformers: The Last Knight, 11 år
18.00 Wonder Woman, 11 år
21.00 The Mummy, 15 år
21.00 Baywatch, 11 år

Hela Mötesplatsen – klicka

Gunhild Carling till Lidköping

Publicerad måndag, 20 mars 2017, 12:17 av Joakim Stegelmeyer

gunhild_carling_lopLidköpingsnytts arkiv: Gunhild Carling i Stadsträdgården.Den kända jazzmusikern och sångerskan Gunhild Carling kommer till Lidköping i helgen. Bland jazzälskare är hon ett känt namn sedan länge. För den stora allmänheten har hon blivit känd genom bland annat Allsång på Skansen och medverkan i Let´s Dance 2014 där hon slutade på tredje plats.

Gunhild Carling kan bäst beskrivas som multiinstrumentalist. Hon spelar bland annat trumpet, trombon och säckpipa och hennes uppträdanden brukar kännetecknas av allehanda showinslag. Bland annat kan hon spela på tre trumpeter samtidigt, säkert unikt i Sverige för att inte säga i världen. Hon är dotter till jazzmusikern Hans Carling som bland annat hade en orkester enbart bestående av medlemmar ur familjen Carling.

Kommande helg uppträder Gunhild Carling tillsammans med Nya Stadens Storband under ledning av Roger Forslund. Storbandet har sina rötter i Lidköping och omnejd och har funnits i mer än 30 år. På lördag kväll är det konsert i Lidköping och på söndag kväll i Skövde.

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet