Gå direkt till Nyheten (Liberaler i Lidköping vill ha trygghetsvakter)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 21 juni 2018
  1. Dagens namn:
  2. Alf och Alvar
  3. I morgon:
  4. Paulina och Paula

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Liberaler i Lidköping vill ha trygghetsvakter

Publicerad lördag, 18 mars 2017, 16:48 av Redaktionen

Liberalerna i Lidköping kommer nästa vecka att föreslå att Lidköpings kommun tar in vakter för att öka tryggheten. I Götene finns sedan något år en liknande verksamhet som bl a fått inbrotten att minska hos företagen.

I Radio Skaraborg säger Pär Johnson, som leder Liberalerna i Lidköping, att han skall följa upp ett förslag från partiledaren Jan Björklund att använda vakter i väntan på att fler poliser kommer ut i yttre tjänst.

 

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet