Gå direkt till Nyheten (Åtalas för våld mot kvinnor)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 21 juni 2018
  1. Dagens namn:
  2. Alf och Alvar
  3. I morgon:
  4. Paulina och Paula

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Åtalas för våld mot kvinnor

Publicerad fredag, 17 mars 2017, 10:12 av Björn Smitterberg

Vid flera tillfällen har en kvinna i Lidköpingstrakten blivit misshandlad av en man som nu åtalats. Mannen har på olika sätt misshandlat kvinnan vid olika tillfällen. I samband med ett besök i ett varuhus i Lidköping stampade han kvinnan så hårt på hennes fot att hon fick ont i flera dagar.

Vid andra tillfällen då mannen varit våldsam har han satt sig på henne och skallat henne och slagit henne på olika sätt.

Mannen är även medåtalad till en grov misshandel som en man i Nossebro utsatts för. Åklagaren gör gällande att två personer, varav en alltså nämnts ovan, trängt in i en tredje mans bostad och misshandlat honom bl a med kniv.

 

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet