Gå direkt till Nyheten (Solbacken tar över sommarkvällarna i Götene)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Solbacken tar över sommarkvällarna i Götene

Publicerad Tuesday, 09 August 2016, 06:40 av - Inskickat material

longkalsongEfter att bl a haft sommarunderhållning på Falkängen riktas nu intresset till Solbacken i Götene där det blir framträdanden tre augustikvällar. Det börja i kväll med Longkalsong.

Sommar på Solbacken inleds med Tompa och Mackan i gruppen Longkalsong, som bjuder på barn- och familjeunderhållning i en konsert med allsång och mycket rörelser.

Tompa och Mackan bjuder på sångäventyr, alla får sjunga med och föreslå vart man ska åka. Som vanligt bjuds det på underfundiga och trallvänliga låtar som tilltalar både barn och vuxna.

Efteråt får alla unga vara med på Adin Barlows lilla cirkusskola samt testa att blåsa jättesåpbubblor.

I den andra avdelningen är det Robin Toller Hovler Band och Visans vänner Skaraborg som spelar och sjunger.

Robin Toller Hovler band består av Anton Johansson, gitarr, Carl Härling, bas, Christer Thunborg, trummor och Johan Malmström cello samt bandledaren Robin Toller Hovler som sjunger och spelar gitarr samt skrivit text och musik. Det är tänkvärda texter tillsammans med melodier som andas visa och pop.

Under kvällen blir det även allsång med konferencieren Roy Sällström.

Sommar på Solbacken är ett samarbete mellan ABF, Studiefrämjandet och Vuxenskolan med stöd av Sparbanken Skaraborg, Götenebostäder och Jättadalens fastighets AB.

– Tisdag 9 augusti, klockan 18. Solbacken, parken bredvid Centrumhuset i Götene. Fri entré, medtag gärna egen stol och kaffekorg!