Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 23 januari 2019
  1. Dagens namn:
  2. Frej och Freja
  3. I morgon:
  4. Erika

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Veckans nya företag

Publicerad tisdag, 21 juli 2015, 11:06 av Björn Smitterberg

foretag-bolagsverket-lopHär är de nya företag i västra Skaraborg som registrerats vid Bolagsverket under föregående vecka.För att se tidigare företagsredovisningar – klicka här

Lidköping

Andrae Holding AB
har bildats med adress Plastgatan 2 i Lidköping. Styrelsen utgörs av David Torsten Andrae, Gösslunda. Bolaget skall förvalta aktieposter.

Kanwe AB
har bildats med adress Annedal Lindärva. Styrelsen utgörs av Amira Janine, Lindärva. Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom kultur och religion till skolor och myndigheter, samt skapa samarbeten mellan företagare, arbeta med event och mässor m m.

AB ASIB
har bildats med adress Hamngatan 6 i Lidköping. Styrelse och VD är Karl Gösta Magnus Semmelhofer, Lidköping. Bolaget skall förvalta fastigheter och bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring och personlig utveckling.

WEGU AB
har bildats med adress Sävare Björlycke 5. Styrelse och VD är Jonas Torbjörn Gustafsson, Sävare. Bolaget skall bedriva rådgivning inom försäkringsförmedling och värdepappershandel, familjejuridik, skatter och kapitalförvaltningen samt förmedla och förvalta värdepapper m m.

TorJons Förvaltnings AB
har bildats med adress Åsatorpsvägen 17. Bolagets styrelse och VD är Bengt Jonas Toreborg, Lidköping. Bolaget skall bedriva rådgivning samt förmedla försäkringar, värdepapper och erbjuda andra finansiella tjänster samt förvalta värdepapper.

Götene

MedPharm Consult AB
har bildats mked adress Tiokampsgången 12 i Göteborg men registrerat sätet i Götene. Styrelsen består av Faraidoun Moradi, Göteborg. Företaget arbetar med läkar- och sjuksköterskebemanning samt utbildning i medicinska, farmaceutiska och hälso-frågor.

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet