Gå direkt till Nyheten (Dalemo – Gindemo till Otterstad i morgon kväll)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Dalemo – Gindemo till Otterstad i morgon kväll

Publicerad Tuesday, 01 July 2014, 13:37 av Björn Smitterberg

miriam-gindemoDalemo och Gindemo är aktuella namn när serien Musik i Sommarkväll fortsätter i Otterstad i morgon onsdag.

otterstamusik

På Midsommarafton tjuvstartade årets upplaga av musik i sommarkväll i Otterstad. Då fick man lyssna till Karin Möller och Håkan Ljungkvist som bjöd på ett program blandat med klassiska musikstycken och många härliga sommarlåtar. Allt framfört som vanligt med stor känsla och musikalitet.

Onsdagar under juli och augusti månad i Otterstads kyrka är det Musik i sommarkväll.

Denna onsdag – den 2 juli – har turen kommit till
Mikael Dalemo gitarr,
Miriam Gindemo sång och
Gustav Dalemo på saxofon.

Miriam Gindemo är sångerska ursprungligen från Skara, numera bosatt i Källby. Hon är sånglärare vid ES Musik, De la Gardiegymnasiet.
Mikael Dalemo är gitarrist från Lidköping och arbetar som musiklärare och arbetslagsledare vid ES Musik, De la Gardiegymnasiet.
Gustav Dalemo från Lidköping spelar saxofon och är en ung, talangfull student. De utlovar denna kväll ett finstämt konsertprogram med somriga melodier och tänkvärda texter. Det blir visor, jazz och soul i en härlig blandning.

Kvällens aftonbön leds av komminister Richard Burén och det är som vanligt fri entré. En kollekt tas upp till församlingens missionsprojekt i Bukoba, Tanzania samt till församlingens musikverksamhet. Varmt välkomna!

Onsdagen den 2 juli klockan 20.00 Otterstads kyrka Musik i sommarkväll.