Gå direkt till Nyheten (Micore lanserar ännu en båtmodell)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Tisdag 18 juni 2019
  1. Dagens namn:
  2. Björn och Bjarne
  3. I morgon:
  4. Germund och Görel

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Micore lanserar ännu en båtmodell

Publicerad tisdag, 04 juni 2013, 14:12 av Redaktionen

Nu lanserar Micore sin nya modell Micore 480 sc Offshore. Micore utvidgar sitt modellprogram med denna minsting eftersom trenden går mot mindre båtar som man dessutom kan dra med ett EU-släp.

För barnfamiljen, som är en av Micores stora kundgrupper, har Micore 480 flera fördelar bl a genom att båten har hög fribord, dvs höga kanter som viktigt vid barnsäkerheten ombord.

Det är en båt som är liten utanpå men stor inuti och har massor av utrymme. Fler viktiga funktioner är lättillgängliga steg upp ur båten samt breda passager. Den negativa rutan trycker effektivt bort fartvinden och ger dessutom mer plats för föraren. Reglage och instrument är lättillgängliga och nås lätt både i sittande och stående körning.

Micore Plast AB finns i Lidköping och är ett familjeägt företag. Idag driver syskonen Peter och Malin Tholérus företaget som startades av Göte Gustavsson 1979, då som legotillverkare av glasfiberarmerade polyesterkomponenter till industrin. Micore tillverkar närmare 200 plastbåtar per år och har ett stort modellprogram.