Gå direkt till Nyheten (Dataföreningen kompletterar och rättar)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 19 april 2019
  1. Dagens namn:
  2. Olaus och Ola
  3. I morgon:
  4. Amalia och Amelie

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Dataföreningen kompletterar och rättar

Publicerad tisdag, 28 maj 2013, 07:48 av Björn Smitterberg

Bengt Torstensson, ordförande i Lidköpings Dataförening, korrigerar Lidköpingsnytts artikel från fullmäktigemötet på måndagen. Det handlar om uppgiften att föreningen tilldelats 50.000 kronor i stöd för en ny lokal.

– Vi tilldelades 50.000 kronor till verksamhetsrelaterad utrustning vid nyanläggning av lokal, en lokal vi alltså inte kan skaffa då vi inte vill gå in med personliga pengar till detta, utan vill ha någon form av borgen eller bidrag som kan stötta upp hyran under tre år, skriver Bengt Torstensson i dag.

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet